Hotellinformation

Sweden MEETX AB är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till HLR 2019 i Stockholm, som kommer att äga rum på Stockholm Waterfront Congress Center.

Ett antal hotellrum i olika prisklasser har reserveras för dig som deltagare på HLR 2019 i Stockholm.
Kongresshotellet är Radisson Blu Waterfront som ligger i direkt anslutning till kongressanläggningen.

Alla som vill boka hotellrum måste även boka en plats till kongressen.

Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) inklusive frukost och exklusive 12% moms.

För mer information eller personlig service, vänligen kontakta oss på sekretariatet via e-post: hlr@meetx.se

Kongresshotellet – Radisson Blu Waterfront Hotel

Med sitt läge i hjärtat av huvudstaden är Radisson Blu Waterfront Hotel ett idealiskt alternativ oavsett om du reser i tjänsten eller för nöjes skull. Hotellet ligger alldeles vid Waterfront Congress Centre och Centralstationen, varifrån du enkelt når både innerstan och hela Stockholmsregionen. Här finner du 414 smart planerade rum och sviter, redo att inhysa dig under din vistelse. Utsikten över stad och vatten skapar en unik atmosfär.

Pris från SEK 2228:-/natt

Adress: Nils Ericsons Plan 4, Stockholm

hlrkongress

Downtown Camper by Scandic

Välkommen till ett inspirerande livsstilshotell med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje. Som hotellgäst kan du utan kostnad ta del av våra dagliga aktiviteter, allt från löpträning och yoga till wellness-workshops och inspirationsföreläsningar. På Downtown Camper möts natur och storstad, och stockholmare och inresande. Här handlar lyx om generositet, samvaro, inspiration och upplevelser. Kanske är det därför som White Guide rankar hotellet som ett av Sveriges bästa hotell 2019 där man vann kategorin “Årets Forward – mest innovativa hotell”.

Pris från SEK 1830:-/natt

Adress: Brunkebergstorg 9, Stockholm

Grand Central by Scandic

På Grand Central by Scandic möts du av en atmosfär där barer och restauranger tillsammans bildar ett urbant sceneri. Livemusik, konst och djs är rekvisitan och du är skådespelaren. Här händer det alltid något. Välkommen till Grand Central By Scandic med sina 391 hotellrum. En modern klassiker som håller över tid.

Centralt placerad i hörnet av Vasagatan och Kungsgatan ligger denna klassiska byggnad med imponerande 130 år på nacken. Tåg, buss, tunnelbana och Arlanda Express finns inom ett par minuters gångväg, liksom nöjen, kultur, sevärdheter och huvudstadens bästa shopping.

Pris från SEK 2098:-/natt

Adress: Kungsgatan 70, Stockholm

Scandic Continental

Njut av en god middag i vår restaurang eller koppla av med din favoritdrink i baren på takterrassen. Kör ett träningspass i gymmet eller koppla av i bastun. På Scandic Continental erbjuder vi mötesrum för upp till 900 deltagare.

Utforska populära attraktioner såsom Gamla Stan, Operan, Stadshuset och Stockholms slott. Du har nära till kollektivtrafiken, bussar och tunnelbana samt promenadavstånd till allt i centrum.

Pris från SEK 2188:-/natt

Adress: Vasagatan 22, Stockholm

Haymarket by Scandic

Originaldetaljer från byggnaden där Greta Garbo arbetade på 1920-talet är varsamt tillvaratagna, restaurerade eller omtolkade för det 2020-tal som kommer. Det magiska och filmiska står i skarp kontrast med det moderna och kosmopolitiska, vilket skapar en designupplevelse utöver det vanliga.

Hotellets ligger mitt i city vid Hötorget, granne med biografsalonger, torghandel och saluhall. På andra sidan tronar det blå konserthuset i svensk 20-talsklassisk stil. Här möts shoppinggatorna Kungsgatan och Drottninggatan med ett överflöd av butiker, restauranger och caféer. Välj mellan tunnelbana och bussar alldeles utanför eller ta en kort promenerad till nattlivet på Stureplan.

Pris från SEK 2188:-/natt

Adress: Hötorget 13-15, Stockholm

Avbokningsregler för hotellrum

Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50% av rumskostnaden debiteras.
Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80% av rumskostnaden debiteras.

Vid avbeställning från 4 veckor fram till första ankomstdatum – 100% av rumskostnaden debiteras.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning. Alla eventuella avbokningar ska göras direkt till Sweden Meetx och inte till hotellet.

För frågor angående hotell kontakta oss på: hlr@meetx.se
eller telefon: 031-708 86 90