• HLR Kongress

Njut av Stockholm

Stockholms kommun är en grön stad och drygt 40 procent av marken består av parker och grönområden. Här finns stora strövområden, fina parker och strandpromenader samt små stadsdelsparker. Stockholms natur präglas av sitt speciella läge mellan Mälaren och Östersjön och genom Mälardalens milda klimat med odlingszon II motsvarande Skånes inland.

I Stockholm händer det spännande saker varje dag. Stora evenemang, fascinerande utställningar, spännande scenkonst, guidade turer och magiska konserter. För att inte tala om ett fantastiskt restaurang -och caféutbud, vacker skärgårdsnatur och unik shopping. Vi hjälper dig att förgylla din vistelse i stan!

Mer om Stockholm

Saker att se & göra

Stor och liten. Välbesökta museer och unika pärlor. Klassiker som Vasamuseet och nykomlingar som ABBA-museet och Fotografiska. Stockholm har hundratals museer och attraktioner att besöka. Här är tio av dem du bara inte får missa!

Äta & Dricka

Moderna koncept, klassisk husmanskost, nyskapande menyer eller vegetarisk mat i världsklass. Stockholm har något för alla smaker.

Stockholms skärgård

Vacker natur, fantastisk närproducerad mat och spännande äventyr. Bara 20 minuter från city öppnas en värld av 30 000 öar.

Sthlmare tipsar

Lära känna våra locals – Personliga tips och guider från stockholmarna själva.

©Henrik Trygg-mediabank.visitstockholm.com