Socialt program

Kongressmiddagen hålls i Blå hallen

Kongressmiddag tisdagen den 24 september 19.30 på Stadshuset – Blå Hallen i Stockholm.

Kostnad: SEK 600 ex. moms

Fullbokad, för väntelista kontakta konferenssekretariatet via e-post: hlr@meetx.se

Du är välkommen att under kvällen avnjuta en trerätters middag med dryck och underhållning.
Anmälan görs i samband med registrering – OBS. Begränsat antal platser!
Fri klädsel

Stadshuset med tornspirans gyllene Tre Kronor är en av Stockholms mest kända silhuetter. Under en guidad tur kan du lära dig allt om arkitekturen, konsten och de historiska händelser som utspelats här. Stockholms stadshus är ett av landets främsta exempel på byggnadsverk i nationalromantisk anda. Det ritades av arkitekten Ragnar Östberg. Bakom den pampiga fasaden ryms såväl kontor och sammanträdeslokaler för politiker och tjänstemän, som praktfulla festsalar och unik konst. I Rådssalen sammanträder Stockholms kommunfullmäktige. Stadshuset är också platsen för den stora Nobelfesten. Efter middagen i Blå hallen dansar Nobelpristagare, kungligheter och gäster i den Gyllene salen med dess 18 miljoner guldmosaikbitar.

hlrkongress

Spring i Europas finaste huvudstad inför de fantastiska föreläsningarna!

Svenska HLR-rådet anordnar morgonlöpning inför föreläsningarna den 24 samt den 25 September med start 07:00 utanför kongresshallen Waterfront.

Belöna dig själv med att njuta av morgonluft och träning. Kom upp i tid på morgonen och häng med på en skön löprunda med ett härligt gäng.

Njut av ca 5 km stadslöpning över Riddarholmen och Gamla stan förbi Kungliga slottet  under en total tid av ca 40 minuters inkluderande korta stopp vid  sevärdheter i huvudstaden.

Spring med likasinnade:

  • Lär känna nya vänner under löprundan, du slipper springa ensam!
  • Få härlig energi inför de inspirerande föreläsningarna.

Ingen anmälan behövs för detta event, HLR-rådets löpare leder rundan med röda västar och hjärtstartare på ryggen. Hur snabb är HLR-rådets ordförande? Det får du veta om du deltar!

Välkomna !

Johan Skogmalm

Andreas Claesson

hlrkongress