Anmälan

Vid denna guidelineskongress väljer du att delta antingen via länk eller fysiskt på plats. Vi har gott om utrymme i Svenska mässans hallar och siktar på att kunna träffa så många som möjligt av er i Göteborg under 2 dagars spännande möte.

Nedan kan du registrera dig till att delta fysiskt på mötet eller väljer du att registrera dig till att delta digitalt till en lägre kostnad, vill du senare ändra din anmälan till ett fysiskt deltagande så fakturerar vi mellanskillnaden.

Vi vill här vara tydliga med att det kan komma att finnas programpunkter på den fysiska HLR kongressen där det inte finns möjlighet att närvara digitalt.

DELTAGARAVGIFTER FYSISK KONGRESS

Boka tidigt pris fram till 31/7: 4000kr ex moms

Standard pris från 1/8: 5000kr ex moms

Boka sent pris från 11/9: 6000kr ex moms

DELTAGARAVGIFT DIGITALT

Standard pris: 2500kr ex moms

Deltagaravgiften till den fysiska kongressen inkluderar tillträde till kongressen, kongressmaterial, kaffe, fika och luncher.
Kongressmiddagen den 23 november kostar SEK 800 exkl. moms.

Avbokningsregler för registrering och sociala arrangemang
Anmälan är avbokningsbar fram tom 31 augusti minus en avbokningsavgift på 250 kr exkl. moms. Från den 1 september är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation utan kostnad. Om det INTE är tillåtet eller möjligt att hålla en fysiskt kongress i Göteborg kommer de som har anmält sig för att delta fysiskt att få mellanskillnaden återbetalad, det vill säga i nivå med vad det kostar att delta digitalt.

HLR-rådet tillsammans med arrangörsgruppen följer naturligtvis myndigheternas rekommendationer och regler med anledning av coronaviruset. Vi kan senare behöva besluta om HLR 2021 blir heldigitalt eller om vi också kan erbjuda en fysisk kongress i Göteborg. Vi vill här vara tydliga med att det kan komma att finnas programpunkter på den fysiska HLR kongressen där det inte finns möjlighet att närvara digitalt.

Ändringsavgifter gällande registrering, fakturor samt hotell
Vid felaktigt uppgiven fakturaadress debiteras 250 SEK för omadressering och omsändning av faktura. Vid försenad betalning debiteras 60 SEK i påminnelseavgift. Övriga kravavgifter och dröjsmålsränta tillkommer enligt inkassolagen respektive räntelagen. Ändringsavgift för hotellbokningar, debiteras med 100 SEK vid varje ändringstillfälle

Avbokning av hotellrum
Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad. Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras. Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras. Vid avbokning från 4 veckor fram till första ankomstdatum är ingen återbetalning möjlig.  Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning. Avbokningar och/eller ändringar måste alltid ske skriftligen direkt till Meetx på hlr@meetx.se och inte till hotellet.

Betalning
Deltagaravgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra DIBS lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 SEK inkl.moms. Meetx bekräftar och fakturerar inkl.moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan kongressen börjar.

Vår integritetspolicy
Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni anmäler ert företag/organisation som utställare samt bockar i rutan ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt kongressens integritetspolicy. Sweden Meetx AB och arrangören HLR rådet är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för kongressen här >>

Administration
Kongressen administreras av Meetx. För frågor gällande din registrering vänligen kontakta Meetx via e-mail: hlr@meetx.se