Sponsorer & Utställare

INBJUDAN TILL SPONSORER OCH UTSTÄLLARE

Varmt välkommen till HLR2021!

Nya riktlinjer, nya utbildningsprogram, ny teknik och massor med inspirerande föreläsningar! Ställ in siktet på Svenska mässan i Göteborg och boka redan nu in den 23-24 November 2021 för Svenska HLR-rådets guidelineskongress. Framtiden med nya internationella rekommendationer, smarta livräddningssystem och evidensbaserade utbildningsprogram är verkligen här och nu.

Med de främsta föreläsarna inom hjärtstoppsforskning och implementation i samhälle och sjukvård på plats vill vi bjuda in just dig till vår hybridkongress. Vid denna guidelineskongress väljer du att delta antingen via länk eller fysiskt på plats. Vi har gott om utrymme i Svenska mässans hallar och hoppas att så många som möjligt ska välja att delta fysiskt i Göteborg under 2 dagars spännande möte.

Träffa kollegor från hela landet, låt dig inspireras och ta del av de senaste riktlinjerna i HLR och första hjälpen från ILCOR och ERC. Passa även på att sända in er anmälan till vår A-HLR tävling eller ditt abstract för att presentera din forskning eller projekt som poster eller kortare föreläsning i vår ”Science box”.

Programmet är tillgängligt, och anmälan öppen under Maj månad. I samband med den fysiska kongressen arrangeras en utställning där ni kommer att möta alla deltagarna som på olika sätt arbetar för ett hjärtsäkert Sverige. Luncher och kaffe i pauserna serveras i utställningen för att ytterligare öka genomströmningen.

Ni kommer även att synas i den digitala plattformen där föreläsningarna kommer att sändas till de deltagare som väljer att delta digitalt. I plattformen finns även en digital utställning där ni kommer att kunna möta deltagarna via chatt och videosamtal. Missa inte detta tillfälle att marknadsföra era produkter, tjänster och företag! Välj mellan att vara sponsor på tre olika nivåer eller att delta som utställare. Dessutom kan ni profilera er genom en rad olika sponsormöjligheter.

Mer information hittar ni här nedan. Vi hoppas att detta arrangemang skall väcka ert intresse.

För anmälan, frågor och information tveka inte att kontakta Kongress sekretariatet;

Sweden Meetx
Epost: hlr@meetx.se
Tel: 031-708 86 90