Anmälan

DELTAGARAVGIFTER

(exklusive 25% moms)

Fram till 1 juni: SEK 3 500

Från 2 juni – 10 september: SEK 4 500

Från 11 september: SEK 5 500

Anmälan

Anmälan till kongressen, socialt program samt bokning av hotell sker online via denna hemsida.

Viktiga datum

Förhöjd deltagaravgift: 2 juni och 11 september 2019

Betalning

Deltagaravgiften samt den totala kostnaden för ev. hotellövernattning kan betalas med kort eller faktura. Faktura skickas till angiven fakturaadress så snart anmälan blivit behandlad. Betalningsvillkor är 30 dagar. En fakturaavgift på SEK 49 inkl. moms tillkommer.

Avbokningsregler för registrering och sociala arrangemang

Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person mot en kostnad av 250:-.

För information, tillägg och ändringar i din anmälan vänligen kontakta Meetx skriftligen via e-post: hlr@meetx.se

Vår integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information till våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni anmäler ert företag/organisation som utställare samt bockar i rutan ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt kongressens integritetspolicy. Sweden Meetx AB och arrangören HLR rådet är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för kongressen här >>

Deltagaravgiften inkluderar tillträde till kongressen, kongressmaterial, kaffe, fika och luncher.

Socialt program

Kongressmiddag: SEK 600 – fullbokad, för väntelista kontakta konferenssekretariatet via e-post: hlr@meetx.se

Kongressmiddag tisdagen den 24 september 19.30 på Stadshuset – Blå Hallen i Stockholm.

Du är välkommen att under kvällen avnjuta en trerätters middag med dryck och underhållning. Anmälan görs i samband med registrering – OBS. Begränsat antal platser!